Вівторок, 2024-04-16, 6:54 PM

Рівненське АТ "Техносервіс"  (0362) 253-301       

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Обладнення
Сервіс
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Архів матеріалів
Навряд чи можна знайти більш багатофункціональне устаткування, ніж холодильна шафа. Він успішно працює на рекламних розпродажах, демонструє товар в торговому залі, служить сховищем товару в підсобках, працює в гарячому цеху ресторану…
 Загалом, як домашній холодильник незамінний в побуті, так і професійна шафа обов′язково входить в "штат” будь-якого магазина або підприємства громадського харчування. Про нього ми і розповімо докладніше.Здається, тільки ледачий виробник не включив в свій асортимент холодильні шафи. Найбільший сектор продажу на російському ринку зайняли данці (компанії CARAVELL, DERBY, VESTFROST, TEFCOLD). Особливий попит мають їх шафи для торгівл ... Читати далі »
Переглядів: 800 | Додав: TEXHOCEPBIC | Дата: 2011-06-30 | Коментарі (0)

Системи розморожування

Якщо ви пам'ятаєте густу бороду з інею в бабусиному холодильнику, то вам буде цікаво і корисно дізнатися, які системи розморожування використовуються в сучасних холодильниках.
Розморожування призначене саме для усунення інею або снігу, що утворюється всередині холодильника при його роботі.
Для холодильної камери використовується автоматичне розморожування – крапельне або система під назвою No Frost.
У більшості холодильників використовується крапельне розморожування.
Працює воно так: ззаду холодильника розташований випарник. Коли компресор зупиняється, лід, що утворюється на цьому елементі, що охолоджує, тане, вода стікає вниз, через злив, у спеціальну ванну. Ванна тепла, розташована на компресорі, і вода звідти випаровується. Цей процес відбувається постійно і непомітний для власників холодильника.
Для морозильної камери використовується ручне розморожування або система No Fr ... Читати далі »
Переглядів: 620 | Додав: TEXHOCEPBIC | Дата: 2011-03-01

Як правильно обрати холодильник

Холодильники досить широко представлені на ринку побутової техніки. А це частенько призводить до одного питання у багатьох покупців: який придбати краще? І не всі знаходять відповідь одразу, оскільки в асортименті величезна кількість найрізноманітніших моделей цих "холодних" побутових пристроїв.
Насамперед варто було б визначитися з необхідним об'ємом і габаритами. Вони визначаються розташуванням холодильника у квартирі. Напевно у вашій квартирі вже є холодильник, і, швидше за все, це місце вас влаштує. Прагніть знайти такий холодильник, щоб його габарити були трохи меншими, ніж двері ліфта, вхідні й міжкімнатні двері. Виходячи з розмірів дверей ліфта можна значно спростити процес підйому нового холодильника до вас додому.
Усередині холодильники бувають як однокамерні, з одними дверима, так і багатокамерні. Однокамерні холодильники відрізняються простотою конструкції, тому на ... Читати далі »
Переглядів: 578 | Додав: TEXHOCEPBIC | Дата: 2011-03-01

У холодильному обладнанні як хладогент довгий час використовувалася небезпечна для людини речовина аміак, і ця обставина значною мірою загальмувала розвиток холодильної техніки. Проблема була вирішена в 1931 році, коли було синтезовано один з різновидів нешкідливого для людського організму фреону. Згодом інженери отримали понад чотири десятки різних фреонів, що відрізняються один від одного по властивостях і хімічному складу. Найбільш дешевими і ефективними виявилися R-11, R-12, які в довгий час застосовувалися в холодильній техніці, але надалі їх заборонили через виявлені озоноруйнуючі властивості.Фреони використовуються в промислових, побутових та торгівельних в холодильниках фреони були названі головними винуватцями озонових дірок.

Найбільш «ходовим» став R-22, - практично у всіх с ... Читати далі »
Переглядів: 881 | Додав: TEXHOCEPBIC | Дата: 2011-02-25





Пошук


Валюта

Курсы наличного обмена на сегодня


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода

Погода в Украине


Copyright Kersteiner Web Design Studio © 2024