Компактний, легкий, з невеликим споживанням електроенергії гриль для приготування курей може бути ідеальним рішенням для невеликих магазинів, кафе або точок фаст-фуд. Кожен з двох шампурів має індивідуальний привід. Дверцята і задня стінка виконані з термостійкого скла. Температура в камері гриля підтримується автоматично. Всі моделі мають вбудовану підсвітку, регулятор температури, піддон для збору жиру. Гриль виготовлений з харчової нержавіючої сталі. Завдяки оптимально підібраній кількості нагрівальних елементів і їх потужності, досягається ефект золотисто-хрусткої скориночки із приголомшливо ніжним і соковитим смаком м'яса. Додатково до грилю Ви можете придбати теплову вітрину, яка призначена для зберігання в розігрітій стані курей, випічки і м'ясних продуктів. Вологе середовище всередині камери дозволяє зберегти соковитість і смакові якості продуктів. Установки додатково комплектуються шампурами для риби, кошиками для стегенець, виделкою для зняття курей і гачками для зняття шампурів.
Гриль для курей електричний Г-4 характеристики Потужність, кВт 2,6 Напруга, В 220 Продуктивність, кур/год 4 Робоча температура, градусі цельсію 50 -260 Габарити 675х480х400 Вага 30
Гриль для курей електричний ГК-6М характеристики Потужність, кВт 3 Напруга, В 220 Продуктивність, кур/год 6 Робоча температура, градусі цельсію 50 -260 Габарити 760х480х530 Вага 50
Гриль для курей електричний ГК-9М характеристики Потужність, кВт 3,6 Напруга, В 220 Продуктивність, кур/год 9 Робоча температура, градусі цельсію 50 -260 Габарити 850х540х600 Вага 55
Гриль для курей електричний Г-16 характеристики Потужність, кВт 7,2 Напруга, В 380 Продуктивність, кур/год 16 Робоча температура, градусі цельсію 50 -260 Габарити 970х450х990 Вага 70
Гриль для курей електричний Г-24 характеристики Потужність, кВт 9,8 Напруга, В 380 Продуктивність, кур/год 24 Робоча температура, градусі цельсію 50 -260 Габарити 970х500х1610 Вага 100
Гриль для курей газовий
Вважається, що м'ясо, приготоване з використанням газу, виходить більш соковитим і смачним. У грилі обсмажування курей відбувається за рахунок роботи газових пальників, а обертання кожного шампура здійснюється індивідуальним електромотором. У нижній частині є піддон для збору жиру. Ще один аргумент на користь газових моделей - їх мобільність.
Гриль для курей газовий Г-12 Характеристики Потужність, кВт 0,45 Напруга, В 220 Теплова потужність пальника, кВт 2,9 Витрати газу на один пальник, м3/год 0,11 Кількість пальників, шт 2 Продуктивність, кур/год 12 Робоча температура, градусів цельсія 260 Габарити,мм 1000х475х760 Вага,кг 45
Гриль для кур газовый Г-16 Характеристики Потужність, кВт 0,45 Напруга, В 220 Теплова потужність пальника, кВт 2,9 Витрати газу на один пальник, м3/год 0,11 Кількість пальників, шт 2 Продуктивність, кур/год 16 Робоча температура, градусів цельсія 260 Габарити,мм 1080х475х960 Вага,кг 55
Гриль для курей газовий Г-20 Характеристики Потужність, кВт 0,45 Напруга, В 220 Теплова потужність пальника, кВт 2,9 Витрати газу на один пальник, м3/год 0,11 Кількість пальників, шт 2 Продуктивність, кур/год 20 Робоча температура, градусів цельсія 260 Габарити,мм 1085х565х1245 Вага,кг 65
Контактний гриль
Призначені для приготування стейків з м'яса і риби: корпус виконаний з нержавіючої сталі; модель має 2 окремі рифлені верхні робочі поверхні і єдину рифлену нижню робочу поверхню, виконані з чавуну; нагрів здійснюється одночасно зверху і знизу таким чином, що температура 2-х робочих поверхонь регулюється незалежно; терморегулятор дозволяє встановлювати температуру від 50 до 300 ° С; час приготування продукту - не більше 2,5 хв; ручки виконані з термостійкого матеріалу; знімний піддон для збору зайвого жиру; тиск верхньої робочої поверхні регулюється притискної пружиною, що забезпечує адаптацію до різної товщини продукту; комплектуються скребком для легкої очищення
Контактний гриль JEJU EG-813 Характеристики Тип робочої поверхні Рифлена Розміри верхньої робочої поверхні,мм 2х(218х230) Розміри нижньої робочої поверхні,мм 475х230 Потужність, кВт 3.6 Габарити,мм 570х395х210 Вага,кг 28